top of page

Vaccination

La vacunación de un niño

Vaccination är ett enkelt, säkert och effektivt sätt att skydda oss mot skadliga sjukdomar innan vi kommer i kontakt med dem. Vacciner aktiverar kroppens naturliga försvar så att de lär sig att motstå specifika infektioner och stärker immunförsvaret.

Efter att ha vaccinerats producerar vårt immunsystem antikroppar, som uppstår när vi utsätts för sjukdomar, med skillnaden att vacciner endast innehåller döda eller försvagade mikrober (såsom virus eller bakterier) och inte orsakar sjukdom eller komplikationer. I vissa extrema fall kan det finnas symtom på hudrodnad, mild inflammation eller någon enstaka gång feber som vanligtvis försvinner snabbt.

 

Vi kan erbjuda de vanligaste vaccinerna och vi har många av dem i lager.

Vaccination är gratis för personer över 65 år och för riskgrupper från 3 januari 2020 till 28 februari 2021.

Vacunas Covid 19 e Influensa
Vacunación

Pfizer-vaccin

I kampen mot COVID-19 är ett vaccin en kritisk del för att hantera den globala hälsokrisen genom att sänka infektions-, sjukdoms- och dödsnivån runt om i världen. Pfizer och BioNTech bygger på årtionden av vetenskaplig erfarenhet och arbetar tillsammans för att göra vårt undersökande COVID-19-vaccin tillgängligt så snabbt och säkert som möjligt.

Drogas y jeringuilla

Influensavaccin

Influensavaccinet är gjort för att skydda mot de tre eller fyra influensavirus som forskning har visat sig vara det vanligaste.

Influensavaccinering kan minska risken för influensorelaterad sjukhusvistelse för barn, vuxna i arbetsför ålder och äldre vuxna.

bottom of page