top of page

Covid-19 test

Coronavirus.jpg

Hos oss kan du få hjälp med testning av Covid-19. Du kan testas om du har symtom som kan bero på en pågående infektion, eller om du tror att du har haft Covid-19 och undrar om du har antikroppar mot Coronavirus (SARS-CoV-2).

Våra tester är av hög kvalitet och uppfyller säkerhetskraven för Folkhälsomyndigheten.

PCR

PCR-test

Prueba1.jpg

Om du misstänker att du för närvarande har Covid-19 och har symtom som kan bero på en pågående infektion kan du testa för Covid-19 med PCR-testet som visar om det finns koronavirus (SARS-CoV-2) i kroppen.

Om du får ett positivt svar betyder det att du har ett virus i kroppen och att du är eller nyligen har smittats med korona (SARS-CoV-

 

Om du får ett negativt svar betyder det att du förmodligen inte har en pågående covid-19-infektion.

Pris 1300 SEK

 

Anticuerpos

Covid-19 antikroppstest

Prueba de sangre

Om du tror att du har haft infektionen kan du utföra ett covid-19 antikroppstest som visar om du har haft covid-19 och utvecklat antikroppar mot korona (SARS-CoV-2). Vi använder serologiska tester, vilket innebär att du kan ta ett blodprov.

Antikroppar kan bara upptäckas några veckor efter att infektionen har läkt. Därför kan ett antikroppstest göras tidigast tre veckor efter den första dagen av symtomen.

Om du får ett positivt svar betyder det att du har haft COVID-19 och har utvecklat antikroppar mot infektionen. Så du har en minskad risk att smittas och en minskad risk att smitta andra. Om du får ett negativt svar visar det att du för närvarande inte har några mätbara nivåer av antikroppar mot viruset.

 

Det kan bero på att du inte har haft covid-19 eller att du har haft covid-19 men inte har utvecklat antikroppar.

Pris 500 SEK

 

En anledning kan vara att det har gått mycket kort tid sedan infektionen har rensats. I vissa fall visar testet något som kallas reaktiva antikroppar, vilket innebär ett tvetydigt svar där det inte är möjligt att avgöra om du har utvecklat antikroppar. Då kan du behöva vänta i två veckor och sedan testa om.

Certificado de viaje.
El griego.jpg

Resecertifikat

Om du planerar att resa behöver du säkert ett hälsointyg som visar att du är fri från COVID-19.


Vi kan utfärda detta certifikat efter ett PCR-test som utförs i vårt fysiska kontor Doktor Team i Edövägen 2, 13230 Saltsjö-Boo, Nacka.


Du kan få certifikatet med svaret från PCR-testet för COVID-19 på 48 timmar och priset på certifikatet på svenska och engelska eller spanska är 1600 kr.


Certifikatet skickas till din e-post eller så kan du hämta det personligen på vårt fysiska kontor. Kräver det landet du ska resa till en antigentest så kan vi också ta den prov och utfärda intyget för 1000 SEK.

Pris under helger och röda dagar

2200 SEK

Antígenos

Antigentester för påvisning av covid-19

Prueba de conducción

Både antigentester och PCR-tester påvisar pågående infektion. 


I dagsläget rekommenderas antigentester främst för symtomatiska personer. Tillförlitligheten hos antigentester är bland annat beroende av när i infektionsförloppet de används.

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att testet tas vid symtom senast dag 5 i infektionsförloppet när man ska ställa covid-19 diagnos.

 

Priset 500 SEK
 

 

bottom of page